Skip to main content
Side panel
You are currently using guest access (
Log in
)
English (en)
English (en)
Thai (th)
การจัดการงานครัวและการประกอบอาหารนานาชาติเบื้องต้น
Home
Courses
HFS 2202
General
Announcements
Search forums
Search forums
Announcements
General news and announcements
(No announcements have been posted yet.)
Jump to...
Jump to...
ความรู้เบื้องต้นเกี่ยวกับอาหารตะวันตก
Handout 1-15
เครื่องมือและอุปกรณ์ที่ใช้ในการประกอบอาหาร
Handout 1-15
Basic knife skill
Handout 1-15
ความหมายของอาหารและโภชนาการ
Handout 1-15
Handout 1-15
Handout 1-15
Handout 1-15
Handout 1-15
Handout 1-15
Handout 1-15
Handout 1-15
Handout 1-15
Handout 1-15
Handout 1-15
Handout 1-15
ความรู้เบื้องต้นเกี่ยวกับอาหารตะวันตก ►
HFS 2202
General
Topic 1
Topic 2
Topic 3
Topic 4
Topic 5
Topic 6
Topic 7
Topic 8
Topic 9
Topic 10
Topic 11
Topic 12
Topic 13
Topic 14
Topic 15
Home
Calendar
Data retention summary
Get the mobile app