Skip to main content
Side panel
You are currently using guest access (
Log in
)
English (en)
English (en)
Thai (th)
การจัดการงานครัวและการประกอบอาหารนานาชาติเบื้องต้น
Home
Courses
HFS 2202
Topic outline
General
Announcements
Forum
Topic 1
ความรู้เบื้องต้นเกี่ยวกับอาหารตะวันตก
File
Mark as done
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 2
เครื่องมือและอุปกรณ์ที่ใช้ในการประกอบอาหาร
File
Mark as done
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 3
Basic knife skill
URL
Mark as done
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 4
ความหมายของอาหารและโภชนาการ
File
Mark as done
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 5
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 6
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 7
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 8
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 9
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 10
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 11
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 12
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 13
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 14
Handout 1-15
File
Mark as done
Topic 15
Handout 1-15
File
Mark as done
HFS 2202
General
Topic 1
Topic 2
Topic 3
Topic 4
Topic 5
Topic 6
Topic 7
Topic 8
Topic 9
Topic 10
Topic 11
Topic 12
Topic 13
Topic 14
Topic 15
Home
Calendar
Data retention summary
Get the mobile app